x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Välkommen till MåBra!

Hej,  

Så roligt att du har hittat hit. 

Kanske har du varit en frekvent besökare hos oss innan på vår förra sida som var under namnet 5code.se. Eller så kanske du är helt nu. Hur det nu än är – Välkommen.  

En del förändringar har skett med denna nya förbättrade och uppdatera hemsida. Men alla höjdpunkter finns kvar.  

BLOGGEN

Förkovra dig i hälsointressanta ämnen. Djupdyk i ämnen om kost, träning, kroppen och ett och annat ämne om miljörelaterade frågor. Här skriver vi även om våra nya recept och har ett och annat D.I.Y (do it yourself). Välj själv vilket ämne som intresserar dig bäst.   

RECEPT

Alla våra recept är skapade ur en filosofi att maten ska vara lagad på rena hälsosamma råvaror, helt från grunden allra helst. Då vi märkt att de allra flesta mår bra av en basgörande, anti-inflammatorisk kost är alla recept här skapade utifrån det tankemönstret. Livsmedel som motverkar hälsa som gluten, komjölk, raffinerat socker, processade hel- och halvfabrikat och annat är inget vi blandar in. Vi vet att vi även har många allergiker, därför har vi även ett stort urval av både nötfria- och äggfria recept.  

Vi älskar raw food och har även mest vegetariska rätter ibland våra recept. Men inser även att många har större behov av proteiner än andra och försöker således tillgodose även dessa.  

BUTIKEN

Framförallt är det butiken som fått sig en rejäl ansiktslyftning. Men du hittar samma produkter som är van att köpa. Du kan skapa in inloggning om du inte redan har det, då går framtida inköp bättre 

NYHETSBREV

Prenumererar du inte på vårt nyhetsbrev sen innan så se till att du börjar med det nu. Då kommer du kunna hålla dig uppdaterad med nyheter, artiklar, recept, erbjudande och annat som bara når dem som läser våra nyhetsbrev.  

Vi lovar att inte spammar. Vi skriver till dig för närvarande ca 2 gånger i månaden om det inte är något extra särskilt som vi bara måste berätta för dig.  

CHAT

Du kan fortfarande säga hej till oss om du vill i chatten när vi är online. Vi kan hjälpa dig om du har någon särskild fråga. Men kom ihåg att du kan även hitta svar på många vanliga frågor vi får i ”Vanliga frågor och svar”.  

Skulle vi inte vara online är det bara att slänga iväg ett mejl vi försöker svara så fort vi ser ditt mejl. Föredrar du kan du alltid ringa, men då vi ofta är på benen kan vi inte garantera att vi alltid kan svara. Spela då gärna in ett meddelande så ringer vi upp dig så fort vi kan.   

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

facebook delar vi med oss om intressanta artiklar vi läst på nätet som vi tänker du också kanske är intresserad av. Vi håller även våra följare uppdaterade om erbjudande i butiken, nya artiklar och recept.  

Instagram är vår favorit. Instagram använder vi helt för att kunna inspirera dig till att få lust att koka ihop hälsosamma läckerheter, eller tipsa om något vi tycker är viktigt. Ge motivation till vardagen. Kanske även en och annan tävling med fina priser dyker upp. Gå in och kika med detsamma vettja 

 

Skriv ut E-post