Fri frakt över 300 kr Snabba leveranser Trygg betalning Kunnig personal

After Sun Lotion

Artikelnummer:43-30297-100
100 ml
179,00 kr
Rabatt
 
Tillverkare : Dr Sannas
 
 • 100 ml

  Beskrivning:
  After Sun passar perfekt att använda efter en dag i solen, då den svalkar och lugnar huden, dämpar rodnad och gör huden mjuk och smidig.

  Dr Sannas skapade After Sun eftersom de ville ha en kroppslotion som svalkar och hjälper huden att återhämta sig efter en dag i solen. Denna lotion är även dermatologiskt testad (UV-Irridation test) med signifikant resultat på solskadad hud. Detta bevisar att After Sun lotion dämpar rodnad på en hud som blivit utsatt för solskada. 

  Passar alla hudtyper.

  After Suns innehåll hjälper till att kurera och återfukta huden:

  Havreolja innehåller ceramider, lipider och E-vitamin, deras funktion är att låsa in fukt i huden och upprätthåller hudens naturliga fuktbalans. Havreolja är också rik på linolsyra (Omega-6) som är särskilt viktig för överhudens barriärskydd inte torkar ut.

  Kokosolja absorberas lätt av huden och har mjukgörande och återfuktande egenskaper. Kokosoljan består till största delen av mättade fettsyror som hjälper till att behålla hudens fuktighet. Kokosolja klassas som en fet olja vilket gör att den har egenskapen att göra huden mjuk och smidig samt att den har en nästan pärlemorskimrande effekt på huden.

  Laurinsyra, kaprylsyra och kaprinsyra är fettsyror som skyddar huden med sina naturliga antimikrobiella egenskaper.

  Eukalyptus har en frisk och upplyftande doft som har använts inom aromaterapi för sina svalkande egenskaper och för att hålla mygg och knott på avstånd!

  Probiotika är en multifunktionell ingrediens som både är bra för huden och förhindrar bakterietillväxt i produkten. Probiotika hjälper till att hålla en god bakterieflora på huden, den har också återfuktande och lugnade egenskaper på irriterad hud.

  Användning:
  Applicera jämnt över hela kroppen varje gång efter solexponering, gärna på nytvättad hud för bästa resultat.

 • Innehåll:

  Aqua, (Vatten) Cocos Nucifera Oil, (Kokosolja, innehåller höga halter av capric, lauric och caprylic acid som mjukgör huden utan att den känns fet) Glycerin, (Växtbaserad palmoljefri fuktgivare) Canola Oil, (Fraktion av svensk rapsolja, anti-inflammatoriska och lugnande egenskaper för huden. Innehåller höga halter a phytosteroler och E-vitamin som skyddar och återställer hudens barriär.) Cetearyl Olivate, (Del av emulgator från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper) Sorbitan Olivate, (Del av emulgator från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper) Brassica Oleracea Italica Seed Oil (Broccolifröolja innehåller en hög halt av erukasyra (omega-9) går in i djupet på huden, verkar utslätande och återfuktande) Lactobacillus Ferment (Fermenterad probiotika, konserverande egenskaper med samma teknik som kimchi. Lactobacillus har också återfuktande egenskaper för huden) Xylitylglucoside, (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss) Sodium Dehydroacetate, (Milt konserveringsmedel, saltmolekyl. Godkänd av Natrue, ECOCERT och Cosmos.) Anhydroxylitol, (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss) Acacia Senegal Gum, (Naturlig förtjockare, gör att krämen blir smidig att smörja på huden) Xanthan Gum, (Naturlig förtjockare, gör att krämen blir smidig att smörja på huden) Xylitol, (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss) Tocopherol, (E-vitamin, gör att oljorna inte oxiderar. GMO-fri) Malic Acid, (Äppelsyra, håller PH-balansen i produkten) Helianthus Annuus Seed Oil, (Solrosolja, del av E-vitamin) Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmarin extrakt, del av havrelipiderna) Eukalyptus Radiata Flower/Steam/Leaf Oil, (Eterisk olja, Eukalyptus) Menthol (Del av eterisk olja) Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Etersik olja, Rosmarin) Lavandula Angustiflora (Eterisk Olja Lavendel)

 • Recensioner

  Recensioner saknas för denna produkt.
 • 43-00202-300

  Soldryck

  300 gram

  349,00 kr
  Rabatt
  Mer information


  179,00 kr
  Rabatt
  Mer information

  43-00302-030

  Ansiktsolja - Vitalizing Skin Glow

  Denna vecka -20% rabatt (30 ml)

  319,00 kr
  Baspris med moms 399,00 kr
  Rabatt -80,00 kr
  Mer information

Just Nu Erbjudande

Ansiktsolja - Vitalizing Skin Glow

Ansiktsolja - Vitalizing Skin Glow

Denna vecka -20% rabatt (30 ml)
319,00 kr

Read more

Ärtprotein - Raw & Eko

Ärtprotein - Raw & Eko

Helgerbjudande -10% rabatt (500 gram)
143,00 kr

Read more

Body Butter jordgubbsfrestelse

Body Butter jordgubbsfrestelse

(100 ml)
69,00 kr

Read more

Body Butter Solmogen Aleo & Arganolja

Body Butter Solmogen Aleo & Arganolja

(100 ml)
69,00 kr

Read more

Derma collagen

Derma collagen

-15% Rabatt - Erbjudandet gäller t.o.m 21 oktober (100 gram)
339,00 kr

Read more

Hampaprotein - raw & eko

Hampaprotein - raw & eko

Helgerbjudande -10% rabatt (500 gram)
158,00 kr

Read more

Hyaluronic Acid Complex

Hyaluronic Acid Complex

Denna vecka -10% (50 kapslar)
295,00 kr

Read more

Magnesium Calcium 2:1 Complex

Magnesium Calcium 2:1 Complex

Denna vecka -10% (50 kapslar)
116,00 kr

Read more

Magnesium Synergi

Magnesium Synergi

-15% Rabatt - Erbjudandet gäller t.o.m 21 oktober (180 kapslar)
271,00 kr

Read more

Magnesium Synergi

Magnesium Synergi

-15% Rabatt - Erbjudandet gäller t.o.m 21 oktober (120 kapslar)
186,00 kr

Read more

Vi garanterar

       Fri frakt vid köp över 500 kr

       Snabb Leverans

       Kunnig Personal

Logga in