x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom
2017/11/23

Vi bojkottar #BlackFriday och stöttar #GreenWeekend

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(2 röster)

Black Friday. Denna hysteri som det frambringat. REA REA REA. Vårt samhälle har blivit helt galet i att konsumera. Vart ska detta sluta?

200w d

Vi vet att vi inte kan hålla på på detta vis mycket längre till. Varken ur ett humanitärt synsätt när vi tänker på hur våra produkter produceras eller ur en miljösynpunkt när vi tar i beaktande vad som händer med varorna både innan och efter de är i vår ägo.

Därför bryr vi oss på Må Bra Naturligt inte om att engagera oss alls i Black Friday eller liknande kommersiella dagar.

Passa på du med att ta en ståndpunkt emot den kommersiella hysterin och använda den fredagen den 24 november för att spendera tid i naturen, kanske sortera bort onödiga ägodelar, skänka till välgörenhet, spendera tid med familjen och undvik shopping denna fredag.

Vi kommer inte erbjuda någon särskild rabatt, mer än våra vanliga vecko- och månadskampanjer. Dessa har vi därför att vi vill uppmärksamma bra företag och bra produkter. Produkter som både är bra för din hälsa och företag som har bra etiska moralnormer.

Till exempel så har vi hela veckan erbjudit 15% på Helhetshälsas produkter. Helhetshälsa är ett sådant företag som verkligen arbetar med att deras produkter ska vara så rena som möjligt. Utan några som helst tillsatser. De flesta av deras produkter är svenskproducerade vilket är något vi verkligen gillar.

Nästa vecka kommer vi att erbjuda 15% på Alpha Plus som också har en strikt miljöpolicy och ständigt arbetar för att förbättra sina förpackningar och frakt.

Vi erbjuder inte dessa kampanjer för att uppmuntra till någon som helst köphets utan enbart för att uppmärksamma varumärken och produkter som du och din familj kanske har nytta av. Men vi vill inte att någon ska köpa bara för köpandets skull utan göra kloka och eftertänksamma val.

Däremot anser vi att bland det bästa man kan investera i är det sin egen hälsa. Det är bättre spenderade pengar än på nya tekniska prylar som är omoderna lika snabbt de kommer ut, inredningspryttlar som man tröttnar på efter ett halvår och kläder som inte håller stilen i längden.

Det vi tänker göra är att erbjuda dig en möjlighet att skänka en slant oavkortat till välgörenhet. Varje månad skickar vi in 1% av vår försäljning till välgörenhet. Men på fredag har du möjlighet att skänka 20 kr vid varje köp direkt oavkortat till myME projektet. På så sätt hjälper du till att ge en möjlighet till hårt arbetande barn, som inte har någon aning om vad Black Friday är, att få en utbildning och en möjlighet till en framtid.

Följ länken i bilden här:

greenweekend bs

 

Önskar er en härlig #greenweekend

Amanda M

 

 

Läs 126 gånger Senast ändrad 2018/03/07
Amanda Majava

Inspireras av hur otroligt roligt och enkelt det är att leva hälsosamt och sunt. Var med och diskutera och delge era åsikter.

Trevlig läsning och god hälsa till er alla!

Just Nu Erbjudande

Adrenal

Adrenal

Hela mars - 20% rabatt
207,00 kr

Read more

Adreno Plus

Adreno Plus

Hela mars - 20% rabatt
255,00 kr

Read more

Åkerfräken, ekologisk

Åkerfräken, ekologisk

Denna vecka - 10% rabatt
51,00 kr

Read more

B-Relax

B-Relax

Hela mars - 20% rabatt Tillfälligt slut hos leverantören och förväntas komma tillbaks v 13/14, du kan fortfarande beställa den för att få del av erbjudandet. Vi skickar den till dig så snart vi har den!
199,00 kr

Read more

Brännässlepulver Eko

Brännässlepulver Eko

Denna vecka - 10% rabatt
54,00 kr

Read more

Ekologiska Brännässleblad

Ekologiska Brännässleblad

Denna vecka - 10% rabatt
60,00 kr

Read more

Energibalans

Energibalans

Hela mars - 20% rabatt Tillfälligt slut hos leverantören - gör din beställning nu så skickar vi det när vi åter får in det! (v 13-14)
431,00 kr

Read more

Grönmynta Eko

Grönmynta Eko

Denna vecka - 10% rabatt
57,00 kr

Read more

Hallonblad Eko

Hallonblad Eko

Denna vecka - 10% rabatt
50,00 kr

Read more

Järn Synergi

Järn Synergi

Hela mars - 20% rabatt
135,00 kr

Read more