2017/11/23

Vi bojkottar #BlackFriday och stöttar #GreenWeekend

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(2 röster)

Black Friday. Denna hysteri som det frambringat. REA REA REA. Vårt samhälle har blivit helt galet i att konsumera. Vart ska detta sluta?

200w d

Vi vet att vi inte kan hålla på på detta vis mycket längre till. Varken ur ett humanitärt synsätt när vi tänker på hur våra produkter produceras eller ur en miljösynpunkt när vi tar i beaktande vad som händer med varorna både innan och efter de är i vår ägo.

Därför bryr vi oss på Må Bra Naturligt inte om att engagera oss alls i Black Friday eller liknande kommersiella dagar.

Passa på du med att ta en ståndpunkt emot den kommersiella hysterin och använda den fredagen den 24 november för att spendera tid i naturen, kanske sortera bort onödiga ägodelar, skänka till välgörenhet, spendera tid med familjen och undvik shopping denna fredag.

Vi kommer inte erbjuda någon särskild rabatt, mer än våra vanliga vecko- och månadskampanjer. Dessa har vi därför att vi vill uppmärksamma bra företag och bra produkter. Produkter som både är bra för din hälsa och företag som har bra etiska moralnormer.

Till exempel så har vi hela veckan erbjudit 15% på Helhetshälsas produkter. Helhetshälsa är ett sådant företag som verkligen arbetar med att deras produkter ska vara så rena som möjligt. Utan några som helst tillsatser. De flesta av deras produkter är svenskproducerade vilket är något vi verkligen gillar.

Nästa vecka kommer vi att erbjuda 15% på Alpha Plus som också har en strikt miljöpolicy och ständigt arbetar för att förbättra sina förpackningar och frakt.

Vi erbjuder inte dessa kampanjer för att uppmuntra till någon som helst köphets utan enbart för att uppmärksamma varumärken och produkter som du och din familj kanske har nytta av. Men vi vill inte att någon ska köpa bara för köpandets skull utan göra kloka och eftertänksamma val.

Däremot anser vi att bland det bästa man kan investera i är det sin egen hälsa. Det är bättre spenderade pengar än på nya tekniska prylar som är omoderna lika snabbt de kommer ut, inredningspryttlar som man tröttnar på efter ett halvår och kläder som inte håller stilen i längden.

Det vi tänker göra är att erbjuda dig en möjlighet att skänka en slant oavkortat till välgörenhet. Varje månad skickar vi in 1% av vår försäljning till välgörenhet. Men på fredag har du möjlighet att skänka 20 kr vid varje köp direkt oavkortat till myME projektet. På så sätt hjälper du till att ge en möjlighet till hårt arbetande barn, som inte har någon aning om vad Black Friday är, att få en utbildning och en möjlighet till en framtid.

Följ länken i bilden här:

greenweekend bs

 

Önskar er en härlig #greenweekend

Amanda M

 

 

Senast ändrad 2018/03/07
Amanda Majava

Inspireras av hur otroligt roligt och enkelt det är att leva hälsosamt och sunt. Var med och diskutera och delge era åsikter.

Trevlig läsning och god hälsa till er alla!

Just Nu Erbjudande

Bodylotion med probiotika

Bodylotion med probiotika

Denna vecka -20% rabatt (150 ml)
159,00 kr

Read more

Cellenzym

Cellenzym

Denna vecka -15% rabatt (90 kapslar)
207,00 kr

Read more

Cellenzym

Cellenzym

Denna vecka -15% rabatt (360 kapslar)
692,00 kr

Read more

LactoVitalis Kids

LactoVitalis Kids

Denna vecka -15% rabatt (30 tuggtabletter)
157,00 kr

Read more

LactoVitalis Pro

LactoVitalis Pro

Denna vecka -15% rabatt (30 kapslar)
247,00 kr

Read more

Laktozym

Laktozym

Denna vecka -15% rabatt (100 kapslar)
184,00 kr

Read more